2013. június 14., péntek

7. rész James alakít...

Egy kicsit megkésve-mert nem volt ötletem- hoztam a részt, de így is Maya segített, amit ezúton is köszönök. És szeretném megköszönni a több, mint 400 oldal megtekintést is! Imádlak titeket! Nem is tartalak fel tovább titeket, JÓ OLVASÁST! ;) És a kövi részt 5 komment után hozom :))

7. rész James alakít
Megittam a kávét, és felmentem átöltözni, mivel még mindig pizsiben voltam. Az ajtót is bezártam, hogy nyugodtan tudjak öltözködni. Már fehérneműben voltam, amikor az ajtó nyitódására lettem figyelmes.
- Hé, te nem normális, nem tudsz kopogni?! Egy szál fehérneműben állok itt előtted, te meg tátott szájjal bámulsz?! Beccára nem is gondolva?! Undorító vagy! Most rohadt gyorsan húzz el innen!- kiabáltam rá, majd kis monológom közben magam elé kaptam egy törölközőt.
- Hé, nyugi, ne kapd fel így a vizet! De, bevallom, egy kicsit beindítottad a fantáziám- és elkezdett felém közeledni.Ebben a pillanatban leírta magát a szememben. Hogy teheti ezt Beccával?! Ilyen könnyen megcsalná a legjobb barátnőjével?! Megáll az eszem!
- James, most azonnal menj innen!- parancsoltam rá, mivel elég ideges lettem. Torkom szakadtából kiabáltam vele, és erre a lármára persze hogy feljött Beck...
- Mi ez a kiabálás?! Tőletek zeng az egész ház!- vont kérdőre minket. Hát ez érdekes lesz...
- Megmagyarázom!- mentegetőzött James. Na persze, most meg behúzza fülét, farkát. Cöh...
- Rendben, hallgatlak...-tette csípőre kezét Rebecca.
- Öh, akkor én inkább kimegyek, hogy nyugodtan megbeszélhessétek.-majd felkaptam ruháimat és egy utolsó szúrós pillantást vetettem Jamesre és átmentem Loganék szobájába átöltözni.
- Na szóval...hallgatlak, James!
- Figyelj Becca, én....
-SOHA TÖBBET NEM AKARLAK LÁTNI! UNDORÍTÓ VAGY! HOGY TEHETTED EZT VELEM? SZERELMET VALLASZ A LEGJOBB BARÁTNŐMNEK?! A HAVEROD HÚGÁNAK?! ELEGEM VAN! ELMEGYEK!-hallatszott a kiabálás az emeletről és a másik pillanatban Becca jött le a lépcsőn bőröndjeivel a kezében. Mindenki, aki a nappaliban volt, értetlenkedve nézte a jelenetet, köztük Logan is, aki eléggé meglepődött a szerelmi vallomás kijelentésen. Jaj, mi lesz ebből?!
-Hé, Beck. Jól vagy?!-rohantam oda hozzá, és szorosan átöleltem.
-Nem, semmi sincs rendben. Haza megyek!-szorított meg erősen és hangos zokogásba kezdett. Jaj istenkém...majd megszakad a szívem, hogy sírni látom.
-Akkor én is veled megyek!
-Nem, neked itt van Kendall és Logan. Nem hagyhatod itt őket!
-De muszáj lesz. Neked nagyobb szükséged van rám, mint nekik!
-Köszönöm.-suttogta halkan.
-Igazán nincs mit. Emlékszel?! "Barátok jóban, rosszban!"
-Igen...emlékszem.
-Figyelj, várj meg itt. Beszélnem kell Kendallel.-majd felmentem Kendall szobájába. Szerencsémre bent is volt és az ágyán gitározott.
-Szia!-köszönt vidáman és félre tette a gitárt.
-Szia! Beszélnünk kell valami fontosról.
-......
-És ezért most el kell mennem Beccával vissza Chicago-ba.
-És akkor, ez azt jelenti?!
-Igen, azt. Sajnálom Kendall, de szüksége van rám!-öleltem át és egy könnycsepp csordult le arcomon. Fájt ezt kimondanom. Kezdtem megszeretni.
-Megértelek... Barátok?!-nyitotta kezét ölelésre.
-Barátok!-és ölelés helyett, egy búcsú csókot adtam neki.

12 megjegyzés: