2013. június 19., szerda

12. rész A döntés

Sziasztok :) Ismét meghoztam a részt. TÚL AZ 1000 MEGTEKINTÉSEN!!! Köszönöm nektek ♥ Remélem, hogy olvasni fogjátok ezen túl is :)) Nem is rabolom tovább az időt, jó olvasást!!

12. rész A döntés
Nem akartam Kendallt felébreszteni, így halkan bementem a fürdőbe. Gyorsan magamra kaptam egy olyan öltözetet, amit jónak találtam, és megigazítottam sminkemet. Tettem fel egy képet Twitterre ezzel az aláírással:
~Csapd be a világot: Mosolyogj akkor is, ha valami bánt.
Egy kicsit még bent maradtam,  hogy próbáljam rendezni magamban a dolgokat, ugyancsak sikertelenül. Istenem, James, miért kell megnehezíteni?!... Lementem megint, és mivel már nem bírtam tovább. Az éhség nagy úr. Kerestem magamnak valami ehetőt, mivel a fiúk voltak olyan kedvesek, és nem vásároltak be. Miközben csináltam magamnak egy rántottát, valaki hátulról megölelt, és csókolgatni kezdett.
- Jó reggelt, hercegnő- köszöntött.
- Reggelt? Tízkor?- fordultam meg hirtelen, és adtam a szöszinek egy csókot.

- Hmm, mi finomat csinálsz?
- Látod, nem?...- nevettem el magam.- Te is kérsz?
- Persze... Egyértelmű- mosolyodott el K-dog. A kaja illatára, vagy sem Carlos is lesietett.
- Jaaj, kaja!!- kiáltott fel semmi előzetes köszönés, vagy egyéb nélkül.
- Neked is jó reggelt, zabagép- köszöntötte őt James, aki még mindig a tv előtt ült.
- Ma el kell mennünk bevásárolni a konyhára. Ki tart velem?- próbáltam buzdítani őket.
- Nem kéne megvárni az újdonsült gerlepárt?- kérdezett rá Carlitos.
- Minek?- vágta rá James sértődötten.
- Figyelj- kezdtem mondókámat hozzá intézve.- Nem tehetünk arról, hogy nincs senkid. Én Kendall-t szeretem, Becca pedig Logant. Törődj bele. Hidd el, hogy te is meg fogod találni az igazit.
- De én megtaláltam...-jött oda, és megcsókolt mindenki előtt. Szó szerint mindenki előtt, mert már Beck és Loggie is a lépcső korlátjánál álltak.
- Jamez te mi a jó francot művelsz?- jött le Logan, de én kifutottam. Azt sem tudtam, merre, csak el innen. Nem hiszem el, hogy a párom, a legjobb barátnőm, és a bátyám előtt megcsókolt. Nem tudom, mit gondoljak. Úgy érzem, hogy egy nagy szerelmi háromszög egyik tagja vagyok, ami nem éppen a jó irányba halad. Azt sem tudom, hogy most hol vagyok, csak megyek a fejem után. Lehet, hogy ez a séta fog segíteni abban, hogy ezt végre tisztázzam magamban. Összeszedtem magam, és felnéztem, hogy hol vagyok. Egy csodaszép parkkal találtam szemben magam, ami valami miatt ismerős volt. Gondolataimban ezer és ezer kérdés fogalmazódott meg. Honnan ismerős ez a park? Miért pont ide jöttem? Miért ilyen színes minden? Amikor szomorú vagyok, nem színes helyeket keresek fel.. Eszembe jutott, hogy a bátyámék már kereshetnek... Fel is hívtam Logant, hogy jöjjön ide, mert beszélni szeretnék vele, ha lehet EGYEDÜL.
- Itt is vagyok. Hogy jutottál el idáig?- nézett körbe ő is ezen a csodás helyen. 
- Nem tudom. Csak mentem, és ide lyukadtam ki. De olyan ismerős ez a hely!! Honnan? Logan, honnan?- sírtam el magam.
- Amikor kicsik voltunk... Mindig itt játszottunk, és itt találkoztunk először James-szel.
- Már megint ő. Logan, mit tegyek? Kit válasszak? Segíts nekem...- kérleltem.
- Most jól figyelj rám- kezdte tanácsát.- Ha egy lány egy fiúnak tetszik, az jó. Ha kettőnek, még jobb. De ha az a két pasi egy bandának a tagja, és barátok, akkor az a bandának a veszte is lehet. Neked kell döntened, hogy melyiket választod. Nekem a véleményem az, hogy James egy nőfaló, aki nem hozzád való. Neked egy olyan férfi kell, aki megvéd, meghallgat, szeret, és nem csak kihasznál. Kendall pont ilyen. Ha rám hallgatsz őt választod, de elsősorban NEKED kell eldöntened.
- Köszönöm, batyi. Te mindig tudod, hogyan vigasztalj meg- megöleltem, majd együtt elindultunk haza.

14 megjegyzés: