2013. július 1., hétfő

17. rész James, ne...

Sziasztok! Majdnem 2300 oldalmegjelenítés. Nem tudom elégszer megköszönni nektek! Na meg a kommenteket, és a pipákat, plusz a 11(!) feliratkozót. A következő részt  4 pipa és 6 komment után hozom. Nem is húzom az időtöket. Jó olvasást ;)

17. rész James ne...

Kiválasztottam a lehető legszebb, mégis legkényelmesebb cuccot. Nemsokára lementem, de mivel még mindenki készülődött, kimentem a medencéhez. Nemsokára jött James is.
- Hali Cars- köszöntött, majd leült mellém a hintaágyba. 
- Hello JM- viszonoztam én is, mire elkezdett megint csak magyarázkodni.
- Figyelj. Meg kell beszélnünk. Imádlak. Már nagyon régóta szeretlek, de nem mertem elmondani.
- Én is úgy jöttem ide, hogy talán lesz egy pici esély, hogy összejöjjünk. De azok után, amit műveltél velem, miközben Beccával jártál, nem volt szép.
- Tudom, és sajnálom. Nem kicsit. Lehet, hogy későn van megbánni, de most gondoltam át. Ha nekem nem hiszem, beszélj Carlossal. Neki mindent elmondtam. Ő a lelki kukám...
- Lehet, hogy én is érzek még valamit, de Kndallt szeretem is. Nem csak tetszik szinten, hanem szerelem szinten. Azért barátok lehetünk!
- Ömm... Tessék. Itt egy pohár- mutatott egy, az asztalon lévő pohárra.
- Látom. És?
- Dobd le a földre- utasított.
- Összetört- állapítottam meg.
- Igen. Most mond neki, hogy barátok lehettek, és nézzük összeszedi-e magát.
- Már értem. Összetörtelek.
- Nem kicsit. Hm. Amúgy te is jössz a stúdióba?- terelte a témát.
- Igen, szándékomban áll. Áh, itt vannak a többiek is- jöttek ki sorba. A Locca páros kézen fogva. Milyen édesek együtt! Odamentem én is Kendall-hoz, és megfogtam a kezét. Láttam, hogy a barnának nem tetszik, de ha egyszer őt szeretem... Beértünk a stúdióba. Egy kövér emberke már jött is oda, hogy mi kik vagyunk, és mit keresünk itt.
- Ő a húgom Caroline, és a barátnőm Rebecca- mutatott be minket Loggie.
- Sziasztok. Gustavo vagyok, a srácok főnöke. Ti üljetek le valahol, de nekünk dolgoznunk kell- ebben a pillanatban már tök normális volt. Már amikor nem kezdett el kiabálni a srácokkal, hogy "Kutyulik" meg "Majmok". Mi Beckyvel félre ültünk, mire elkezdett faggatni.
- Mi volt kint Jamesszel?
- Megint bocsánatot kért... meg egyebek.
- Meg egyebek? Az mit jelent?
- Ne ragozzuk. Te beszéltél Logannel erről a Kendallos történetről?- kérdeztem, mert tudtam, hogy valaki áll a háttérben, és rá gyanakodtam.
- Én beszéltem vele- gyanúm beigazolódott. Becc már megint nekem akar jót.
- Istenem, nagyon köszönöm- mosolyodtam el, majd átöleltem.
- Láttam, hogy fáj... Gondoltam, hogy kell valaki, aki beszél vele, mert nem gondolta volna meg magát.
- Azt hiszem én sétálok egyet- jelentettem ki, és elindultam. Egy tíz percig sétálgattam, mikor valaki befogta a szemem.
- Na ki vagyok?- kérdezte, de én nem válaszoltam.- Ki vagyok?- ismételte a kérdést.
- Kenny Cica?- mivel biztos voltam benne, hogy ő az, meg sem vártam, míg válaszol, megfordultam csukott szemmel, és megcsókoltam. Mikor kinyitottam a szemem nem kicsit lepődtem meg azon, akit magam előtt láttam ledöbbent, mégis mosolygós arccal.

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jóóó..:D *-* Kövit..<3

    VálaszTörlés
  2. URISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN Z NAGYON JÓ GYORSAAN KÖVIT:33333ÉN MÁR NEM TUDOM KI VÁRNi*---------------------------------------*

    VálaszTörlés
  3. Sziiiiiiiia :D dííjat kaptál néz be: http://changemylifeb.blogspot.hu/

    VálaszTörlés