2013. július 3., szerda

19. rész A meglepi buli

Sziasztok. :) Meghoztam az új részt. A kövit 5 kövi és 6 komment után hozom :) Új bejegyzéssel bővült a "Kritikák." modul. Jó olvasást ♥

19. rész A meglepi buli
Az egész házban laza bulihangulat volt. Disco gömb, fények, zene, kaja, pia. Minden, ami egy bulihoz kell.
- Szóval ezért rángattatok el?- néztem érzelmesen Kendallra, és adtam neki egy puszit. Mikor beljebb léptünk megláttuk Jamest és Carlost kicsit sem röhejes ruhában...
- Felmegyünk átöltözni- mondta Becca, majd mindketten felrohantunk. Miközben valami ruhát kerestem magamnak, bejött Kendizzzle.
- Mit csinálsz, baby?- kérdezte, de közben éreztem hangjában, hogy valamire megint készül.
- Ruhát keresek.. Mintha nem látnád- próbáltam komoly maradni, de elnevettem magam.
- Ne keress tovább- közben előhúzott maga mögül egy gyönyörű vajszínű ruhát, egy barna övvel a derekán.
- Ez gyönyörű!! Köszönöm!!- beleugrottam nyakába, és megcsókoltam.
- Szeretném, ha ezt vennéd fel.
- Ne aggódj- kacsintottam egyet, majd kitessékeltem a szobából. Átöltöztem, majd lementem. Mindenkinek tátva maradt a szája. Beck odarohant, és megdicsért. Elmeséltem neki a ruha történetét, majd táncolni kezdtünk. A 24/7 album ment. nem meglepő. Abból is a kedvenc számom, a Crazy for you. Teli torokból elkezdtem énekelni, de ekkor már volt bennem egy kis pia... Csoda, hogy Logan nem szólt érte. Az este többi része már elég homályos. De úgy látszik, nem csak én piáltam be Jack Daniel's-ből... A többek sem voltak angyalok... Csaknem az egész estéből a legtöbb Kendallnak maradt meg. De amit reggel láttam, sokat elárult. Carlos a lépcsőn, a szájában egy pizzával. Logan, Becca, Kendall és én egymás hegyén-hátán a kanapén, James a konyhapulton, egy üveg pálinkával a kezében. A rakás alján persze hogy én, és én ébredtem fel leghamarabb. Nagy nehezen lerángattam magamról a többieket, majd elindultam a konyha felé, hogy egy kávét főzzek magamnak, amit hamar meg is tettem, elfogyasztottam, majd Carlitost átlépve felmentem a szobába lezuhanyozni, és átöltözni bikinire, ugyanis úszni készültem. Alig csobbantam a vízben, Kendall utánam ugrott.
- Jó reggelt, Hercegnő!- köszöntött, majd közelebb úszott. Lehúzott a víz alá, és megcsókolt.
- Mondták már, hogy romantikus vagy?- Néztem bele mélyen azokba a zöld szemeibe.
- Említették.
-De én még nem mondtam. -válaszoltam a kijelentésére.
-Akkor, hogy ezt még jobban bebizonyítsam, elviszlek vacsorázni- jelentette ki, majd ismét adott egy csókot. Kiültem a medence szélére és magamra csavartam egy törölközőt, de egyszer csak valaki belelökött a medencébe.

5 megjegyzés: