2013. július 5., péntek

20. rész Készülődés

Sziasztok! meghoztam a 20. részt. Remélem mindenkinek tetszeni fog. Mint láthatjátok, új a design, és eddig nem jutott eszembe leírni a fejléc készítő nevét, de most megteszem. Köszönöm +Kántor Karii, hogy megcsináltad ♥ Bátran ajánlom, hogy kérjetek tőle fejlécet. majdnem 3000 megtekintés amit szintén nagyon köszönök. Mint láthatjátok, kitettem egy chat-boxot is, ahol szintén elmondhatjátok a véleményeteket, de akár mi mást is közölhettek/kérhettek. Ami még újdonság, hogy van egy személyszámláló, ami pillanatnyilag mutatja, hogy hányan vagytok itt. A következő részt 5 komment, 5 kövi után hozom. Más most így hirtelen nem jut eszembe, de szerintem nektek nem is gond. Más nincs is hátra: Jó olvasást! ♥

20. rész Készülődés
Nagyon megijedtem, így kapálózni kezdtem.
- James, normális vagy?- kiáltotta el magát Kendall, odaúszott hozzám, kiemelt a vízből, és kifektetett a medence szélére.
- Én csak poénkodni akartam...- mentegetőzött.
- Hát nem volt vicces. Meg is fulladhattam volna, ha nem tudnék a víz alatt lélegezni... Igen, megtanultam.
- Ne haragudj, Car...- vetette be kiskutya szemeit. Ez most nem jött be... Pedig olyan cuki... Hülye, hülye, hülye... hogy gondolhatok ilyenre? Kendall az álompasi... Jóképű, szeret, törődik velem, megvéd, és a legromantikusabb srác, akivel valaha találkoztam. Nem dobhatok el egy ilyen lehetőséget.
- Nem. Értsd meg, hogy nem intézhetsz el mindent egy ilyen szempárral, egy öleléssel, vagy akármi mással- magyaráztam neki, miközben felültem, de közben elvesztem azokban a zöldesbarna szemeiben.
- Jó. Megértettem. Akkor is nagyon sajnálom- biggyesztette száját lefelé, és szomorúan bement a házba.
- Köszönöm, hogy megmentettél- mondtam Kendallnak, miközben felálltam,  és magamra terítettem az ő törölközőjét, ugyanis az enyém csurom víz lett.
- Az én hercegnőmért bármit- Szállt ki ő is, és bebújt a törölköző alá hozzám.- Akkor este, nyolckor?- tisztázta a tényeket, mire én csak bólintottam, és bementünk a házba.

*7 óra múlva*
- Lassan készülnöm kell- mondtam Beccának, ugyanis ő volt az egyetlen, akinek szóltam a randiról.
- Segíthetek, segíthetek?- kérdezgette addig, míg igent nem mondtam rá.
- Na jó. Válassz nekem ruhát, míg én fürdök- mondtam neki már a zuhany alól. Hajamat is megmostam, mivel be szeretném göndöríteni, és így tovább tart. Másképp hamar kidobja a hullámot. Becca segített, és megcsinálta. Egy gyönyörű ruhát választott. Igazból még életemben nem láttam ezt a ruhát. Lehet, hogy az övé... Elsőre beleszerettem.
- Becca, ez a te ruhád? Gyönyörű!
- Igen, de gondoltam, kölcsönadom. Neked remekül fog állni.
- Köszönöm szépen- átöleltem, majd gyorsan magamra kaptam a ruhát.
- Azta... Csodás- akadt el a szava Becc-nek. Remélem Kendizzzle is így gondolja. Gyorsan összepakoltam minden szükségeset a retikülömbe, majd indultam is le a lépcsőn. Az én egyetlenem egy csokor rózsával várt.
- Caroline... Gyönyörű vagy... Azta...- dadogta végig. Úgy látom, siketült a célom. Elállt a szava. De nem csak ő, a többi srác is szájtátva bámult.
- Húgi, nincsenek rád szavak... Bámulatos...- dicsért meg Logan is.
- Indulhatunk?- kérdezte K.
- Persze!- mondtam ki válaszom, majd egy csók után kézen fogva elindultunk.

6 megjegyzés: