2013. július 11., csütörtök

21. rész A randi

Sziasztok! Bocsánat, hogy későn hoztam a részt, de úgy gondolom, hogy akit tényleg érdekel a blogom, megvárja. Köszönöm a több, mint 3300 megtekintést. 12 feliratkozás. Eszméletlenek vagytok *-* ♥♥ Ne feledjétek: A chat is aktív ;)) Jó olvasást ;)

21. rész A randi
Mikor megfogtam Kendall kezét, megint összekuszálódtak a gondolataim. Amit iránta érzek, az SZERELEM. Amikor vele vagyok, semmi sem érdekel, csak az a pillanat. Csak akkor, és ott. Míg ezen töprengtem, eluralkodott az a bizonyos kínos csend. De vele még akkor is jól érzem magam, ha semmit sem szólunk..
- És hová megyünk?- törtem meg.
- Titok. Viszont nagyon szép vagy. Még mindig nem tudom felfogni, hogy hogy választhattál engem- filózott.
- Úgy, hogy szeretlek. És a szerelmet nem lehet befolyásolni. Amúgy meg szeretem a mosolyod, a hangod, azt, amikor hozzám érsz... Csoda, hogy Logan belenyugodott, hogy együtt vagyunk..
- Ezek a szavak... Ezekből tudom, hogy őszintén szeretsz. És amúgy én is ezt érzem.. Amúgy itt vagyunk- leparkolt, kiszállt a kocsiból, és kinyitotta nekem az ajtót.- Hölgyem, szabad?- eresztette el felém a legszexybb mosolyát. Válaszul csak kezébe raktam enyémet, majd kisegített a járműből. Bezárta a kocsiajtót, de ekkor történt egy kis gond. A szoknyám-pontosabban Becca szoknyája- beakadt a kocsiajtóba, és egy réteg szinte letépődött rólam.
- Áááááá!!- kezdtem el sikítani a parkolóban mint egy őrült.- Kendall, segíts!!
- Kinyitom a kocsiajtót, és ki tudod húzni a ruhát.
- Köszi. Hoztam magammal másikat, mert mindenre felkészültem, de át kell öltöznöm- kiszabadítottuk a ruhámat, és berohantam a mosdóba átöltözni. Mikor kimentem, Kendallnak tátva maradt a szája.
- Gyönyörű. Talán még szebb, mint az előző ruhában- nyugtatott.
- De van egy kis gond. Az Beccáé volt... Nem tudom, mit fog hozzá szólni. De most csak mi vagyunk. Csak itt, és most.
- Nem tudom, hogy vagy vele, de én éhes vagyok- jelentette ki.
- Én is- mosolyodtam el, majd rendeltünk. Miután megettük a kaját elmentünk sétálni. A Csillagok Sétányára vitt. Olyan szép!! Egy pár csillagnál le is fényképezkedtem. Nagyon jó volt ez az este.
- Remélem, máskor is szervezünk egy ilyen éjszakát- mondtam barátomnak, miközben hozzábújtam már otthon, az ágyban.
- Szeretlek!- jelentette ki újfent.
- Én is. Nagyon- viszonoztam, és szorosan megöleltem.

1 megjegyzés: