2013. augusztus 20., kedd

25. rész Mit tegyek?

Sziasztok! Köszönöm ezt a 17(!!!) feliratozót és majdnem 5500 megtekintést. Eszméletlenek vagytok *.* Kezdem elhinni, hogy tényleg jó vagyok :D Két újabb díjjal gyarapodtam, amit ismételten nagyon köszönök. Jó olvasást a következő részhez!!

25. rész Mit tegyek?
A bátyám pillanatok alatt fent termett.
- Mi történt?- rontott be a szobába kopogás és köszönés nélkül.
- Carlos is szerelmes belém.De nem értem. Rám sem nézett, jelet sem mutatott, és most hirtelen közli, hogy ő nem bírja nézni, hogy akár Kendallal akár James-szel vagyok- panaszkodtam Logannek, miközben faltam a jégkrémet.- Mit tegyek?- néztem fel rá, miközben ő leült az ágy szélére.
- Azta. Ilyen helyzetben még én sem voltam, így nem tudom. Átjössz hozzám aludni, az fix. Egyikőjükkel sem maradhatsz együtt. Szerintem az lenne a legjobb, ha elmennél egy kicsit sétálni, vásárolgatni, hogy kitisztuljon a fejed- nyújtotta át a bankkártyáját.
- Köszönöm, Életke- mosolyodtam el, és megöleltem.- Nem is tudom, mi lenne nélküled. Már megőrültem volna.
- Azt azért csak nem. Nem is zavarlak tovább. Öltözz fel, és vidd el a kocsim is nyugodtan- kacsintott rám, és kiment. Gyorsan felöltöttem magamra egy Batmanes trikót, vele egy hosszú, citromsárga farmert.Kiválasztottam a kedvenc fekete magassarkúmat, amit szintén magamra öltöttem. Karkötőmet jobb csuklómra erősítettem, felhúztam egy gyűrűt és a fülbevaló sem maradhatott el kollekciómból. Megfogtam fekete retikülöm belepakoltam a fontosabb dolgokat, megigazítottam összefogott hajamat, és tettem fel egy szerény sminket is. Mikor késznek ítéltem magam, lerobogtam a lépcsőn, elkaptam Loggie-től a slusszkulcsot és kaptam tőle egy "az én húgom" nézést, majd köszönés nélkül távoztam. Első utam a Sarbucksba és megittam egy kávét, egy kis aprósütemény kíséretében. Következő állomás a pláza volt. Úgy döntöttem, hogy egy kicsit vadabbra veszem megszokott kis stílusom, így nem éppen a legegyszerűbb darabokat választottam ki.Cipő, és ruhák hada hevert a kocsiban hazafelé. A házhoz érve kíváncsian figyeltem az eseményeket, mert a fiúk név szerint James, Kendall és Carlos valamire készültek. Mikor feloszlott a kertben a "tömeg" beálltam az udvarba, és felcipeltem a ruhákat. A kipakolásukkal nem is bíbelődtem, a szekrényben nem lett volna elég helyem. Átöltözés után levonultam a többiekhez. Carlos éppen főzött, amit nem szokott, Logan eltűnt, Kendall terített, James pedig Los után rakodott.

- Hú, anyás, itt meg mi a frász folyik?- néztem körbe.
- Meglepetés- közölte James, majd kacsintott egyet. Erre fejemet lejajtottam, és számat harapdáltam, hogy ne lássa azt, hogy elpirultam. Másodperceken belül hazaért Logan is, és együtt jelentették be a nagy hírt.

8 megjegyzés:

  1. köviiiiiit !!!!!!!! <3 <3 <3 <3 very cool!!! :D

    VálaszTörlés
  2. Neeeeeeeeee!! Miért itt hagytad abba? :') Nagyon jó! :) gyorsaan a kövit!! ;) :D

    VálaszTörlés
  3. huhhh írtó jó volt .. :D köviiiiiitttttt !!!!! :D

    VálaszTörlés
  4. Szia. Meglepi: http://girlfriend111.blogspot.hu/p/dijak.html

    VálaszTörlés
  5. Gyorsan koviiit :D nagyin gyorsan !!! Nagyon joo volt !!

    VálaszTörlés
  6. keep calm and love-Best for love and posters and source of keep clam. eepCalmSigns.com is a collection of the signs keep clam maker in the style of the iconic "keep calm and poster. Visit us and you can see keep clam love, wallpaper and keep clam picture

    VálaszTörlés