2013. augusztus 6., kedd

24. rész Egy gonddal kevesebb. És több is?

Sziasztok! Először is szörnyen röstellem a kimaradást, de hol nem volt ihlet, mikor meg lett volna, időm nem volt, de most, ha egy rövidke részt is, de megpróbálok feltenni, amitől remélhetőleg Mayám, lesznek neked is ötleteid. Köszönöm a 14 feliratkozót és a közel 5000 megtekintést! Mást nem is fűznék hozzá, mert így is csak az időtöket rabolom, csak annyit, hogy jó olvasást!

24. rész Egy gonddal kevesebb. És több is?
- Amúgy is Rebeca bejelentette, hogy haza megy- közölte Logan, és megölelt vigasztalás képpen.
- Haza megy?- csillantak fel szemeim, mikor visszakérdeztem megerősítést kérve.
- Igen. És neked mi lesz a szerelmi életeddel?- kezdte a testvéri aggódást.
- Nem tudom. Jamest és Kendallt is nagyon szeretem.. Akkor jöttem rá minderre, amikor a szöszi kidobott. Nem tudom mit tegyek. Most kellenek a bölcs tanácsaid.
- Akit szeretsz, engedd el. Ha visszajön, mindig a tiéd volt, ha nem, sosem volt az- nézett mélyen a szemembe Loggie.
- Olyan jó, hogy vagy nekem- pityeregtem el magam és nyakába borultam.- Le kéne mennem... Kell egy kis fagyi- nevettem fel végre.
- Gyere, kicsi lány- nyújtotta kezét, hogy felemel és levisz. Nem is ellenkeztem.. A földszinten volt mindenki, de senki sem állt velem szóba. Kendall a szakítás miatt, James a csók miatt, Becca az miatt, mert tönkretette az életem, Carlos meg... Hol van Carlos? Na mindegy is, vele nem foglalkozom. Batyim a lépcső alján letett, én pedig a konyha felé vettem az irányt. Kinyitottam a hűtőt, majd egy levelet találtam benne. Kíváncsi természetem miatt egyből kinyitottam, és olvasni kezdtem:
"Caroline. Ha ezt olvasod, jó nyomon jársz. A fagyit akkor kapod meg, ha követed a nyilakat, amit kiraktam. Ezerszer és milliószor puszil: Egy titkos hódoló."
Nagyon meglepődtem. Ez az alak tudja a nevemet, hogy hol lakok, és azt az apró kis dolgot is, hogy fagyit keresek. Mindegy, mivel meg szerettem volna kapni a boldogság hormonomat, úgy tettem, ahogy az utasítás tett. Követtem a nyilakat, amikre a képeim voltak nyomtatva. Valaki nagyon felkészült. A medencénél lévő padhoz értem, és ott is volt egy kis papírka.
"Most már tényleg nem jársz messze.  Pár apró dolog, hogy miről ismerheted fel a hűsítőd mostani gazdáját: Sapka, hot-dog. xoxo."
Carlos. Mostmár szinte biztos vagyok benne, így elordítottam ezt a nevet az udvar közepére állva. Öklömet összeszorítottam, szememet becsuktam, és fejemet egy csöppnyit az ég felé tartottam.

- Igen?- szólalt meg egy hang közvetlen előttem.
- Kérem a jégkrémet- néztem rá szúrós szemekkel.- És mi az, hogy titkos hódoló?- faggattam tovább.
- Háát.. Az úgy volt, hogy...
- Terelő szöveget nem kérek- intettem neki, hogy kérem ismét azt a csokibombát.
- Na jó- nyújtotta át a szöveg kíséretében- Amikor idejöttél... Teljesen... beléd estem... és... nem bírtam... hogy velük vagy.. és.. Áh.. úgy sem érted..- sütötte le szemét, száját harapdálva.
- Ez most lesokkolt.. Én... én most bemegyek....-mondtam szaggatottan, és befutottam a házba. Felfelé menetben csak annyit szóltam a lépcsőről:
- Logan, gyere fel. Moooooooooost- Igen, elnyújtottam az o-t, mert így érti, mi a hézag.. Titkos testvéri jelek.. Jó, hogy Loggie itt van nekem.

7 megjegyzés:

  1. Köviiit MOOOOOOOOOOOST!!!! :D ;DD

    VálaszTörlés
  2. Jó lett ez a rész is ;) Várom a kövit :D És megkívántam a fagyit xD

    VálaszTörlés
  3. http://blogdesignhelpers.blogspot.hu/ kész a kritikád :)

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! Két dolgot szeretnék mondani:1.nagyon tetszik a blogod és alig várom az új részt!! 2.ne haragudjatok hogy itt "reklámozok,, de megcsináltam az 1.blogomat és szeretném ha minél többen elolvasnák és elmondanák a véleményüket: http://love-btr.blogspot.hu .....Még1-szer nagyon jó a blogod!!

    VálaszTörlés